Daawat Extra Dlouhá Basmati Rýže 5Kg

 

Daawat je průkopníkem v dlouhodobě udržovatelné produkci rýže v Indii. Naše rýže se pěstuje v nejlepších podmínkách ve vybraných částech severní a centrální Indie. Produkt je tvořen precizním zráním, zpracování a poctivostí. Bohaté aroma. Delikátní chuť. Bílý lesk. Nejčistčí basmati rýže. Tahle dlouhá bohatě aromatická zrna chutnají delikátně a nasládle. Perfektně doplní jakýkoli pokrm. Pomohou Vám z Vašeho jídla vytvořit skutečný zážitek.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
499 Kč / ks
445,54 Kč bez DPH
   
Kód produktu 88
Značka Daawat Basmati Rýže
Kategorie Dlouhozrnná rýže
 
Daawat je průkopníkem v dlouhodobě udržovatelné produkci rýže v Indii. Naše rýže se pěstuje v nejlepších podmínkách ve vybraných částech severní a centrální Indie. Produkt je tvořen precizním zráním, zpracování a poctivostí. Bohaté aroma. Delikátní chuť. Bílý lesk. Nejčistčí basmati rýže. Tahle dlouhá bohatě aromatická zrna chutnají delikátně a nasládle. Perfektně doplní jakýkoli pokrm. Pomohou Vám z Vašeho jídla vytvořit skutečný zážitek.
 

Složení:

  • 100 % exta dlouhá basmati rýže

 

Výživové hodnoty:

  • Energická hodnota 1506 kJ/355 kcal
  • Tuk 0,47 g (nasycený tuk 0,1 g)
  • Sacharidy 78 g (z toho cukry 0,0 g)
  • Bílkoviny 8,8 g
  • Sůl 0,03 g

 

Příprava:

Použijte 60 g basmati rýže na osobu a nechte nasáknout minimálně 30 min ve vodě. Vodu v poměru 1: 1,5 – 2 přidejte k nasáklé rýži. Přiveďte k varu. Vařte na středním ohni 10 – 12 minuts. Vodu slejte, hrnec přikryjte a nechte dojít 3 – 5 min. Lehce promíchněte a basmati rýže je připravená k servírování. 

 

Země původu: Indie

Skladujte v chladu a suchu.

Hmotnost 5 kg
Přidat hodnocení
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
M Avatar autora | 18.7.2022
Nejlepší rýže co jsem kdy měl. Kupoval jsem jí v SAE, když jsme tam..dlouhodobě žili a jsem rád, že jí sice o dost dráž, mohu koupit i v Čechách.
5
MR Avatar autora | 6.6.2022
Spokojenost

Daawat Basmati Rýže je vysoké kvality tradiční rýže z Indie a Pakistánu. Převážně slouží jako příloha k pečeným nebo grilovaným masům nebo jako součást klasické biryani. Basmati rýže se může někdy podávat bez příchutě, ale často ochucená s kurkumou nebo šafránem. Obě tyto ingredience způsobí charakteristické žluté zabarvení.