TILDA FRAGRANT JASMINE RICE 10KG

 
Dostupnost Skladem (>5 ks)
1 000 Kč / ks
892,86 Kč bez DPH
   
Kód produktu 2430
Značka Tilda Rýže
Kategorie Jasmínová Rýže
 
Tilda Jamínová rýže je rýže velmi vysoké kvality pocházející tradičně z Indie a Pákistánu. Bývá podávána jako příloha k rozmanitým kari, dušenému či pečenému masu, nebo jako hlavní ingredience v klasickém pokrmu biryani. Basmati rýže může být servírována také samotná, případně ochucená kurkumou či šafránem. Tyto obě varianty ji propůjčují charakterictický žlutavý odstín.

 

    Otevřte balíček Tilda Jasmínové rýže a zakuste svět delikátních možností. Jasmínová rýže je základní stavební kámen jihovýchodní asijské kuchyně již po tisíce let. Ať už jako nepostradatelná složka autentické lepivé kokosové rýže nebo základ pro aromatické kari, je vždy dokonalá. Plánujete pálivé zelené thajské curry nebo si chcete jednoduše užít rýži jako přílohu k rybě na bylinkách? S námi jste v dobrých rukou. Rýže od našich vyjímečných asijských farmářů až k Vám domů na stůl... Rádi Vám pomáháme dotvářet perfektní recepty!
     
    S rýží Tilda dostanete vždy to nejlepší.  Již přes půl století ručně vybíráme ta nejlepší zrna, abychom si byli jistí, že v každém balíčku Tilda najdete opravdu tu nejlepší kvalitu. 
     
    Složení:
     
    • Jasmínová rýže basmati
     
    Výživové hodnoty:

     

    • Energie 1481kJ, 349 kcal
    • Tuk 0,6 (z toho nasycený tuk 0,2 g)
    • Sacharidy 77,6 g (z toho cukry 0,5 g)
    • Vláknina 0,9 g
    • Bílkoviny 7,9 g
    • Sůl 0,03 g

     

     

     

      Příprava:

      Doporučujeme 60 g na jednu porci. V hrnci přiveďte vodu k varu a přidejte rýži. Vaříme 10 – 12 minut. Slejte vodu a podávejte.

       

       

      Země původu: Indie

      Skladujte v chladu a suchu.

      Hmotnost 10 kg

      Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

      Přidat hodnocení
      Nevyplňujte toto pole:

      Tilda Basmati rýže je vysoké kvality tradiční rýže z Indie a Pakistánu. Převážně slouží jako příloha k pečeným nebo grilovaným masům nebo jako součást klasické biryani. Basmati rýže se může někdy podávat bez příchutě, ale často ochucená s kurkumou nebo šafránem. Obě tyto ingredience způsobí charakteristické žluté zabarvení.